Skip to content

СЕКОГАШ БЛИСКУ ДО ВАС

КОНТАКТ

ЛОКАЦИЈА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА

Скриен бисер во центарот на Скопје

ЛОЦИРАНО ВО СРЦЕТО НА СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА, КАРПИНО - „ЛУЛКА НА ЕНЕРГИЈАТА Е ВОДЕЧКО СТУДИО ЗА МАСАЖА, ФИЗИОТЕРАПИЈА, УБАВИНА И НЕГА

Ние го цениме твоето време и знаеме дека секоја минута е бесценета. Последното нешто кое ти најверојатно би го сакал е да губиш драгоцено време патувајќи далеку или обидувајќи се да пронајдеш скриен објект. Релаксацијата и убавината треба да се на дофат на раката, да се пријатни и едноставни и да се во место каде секогаш ќе се чувствуваш посебно и добредојдено.

Токму тоа не водеше во изградбата на КАРПИНО и ние инвестиравме да ти го донесеме на неповторлива локација. Лесно за пронаоѓање, пристапно и едноставно убаво – тоа е КАРПИНО.

Лоцирано во центарот на градот, КАРПИНО е секогаш блиску до тебе. И благодарение на уникатнатниот амбиент инспириран од богатото природно наследство на Македонија, заедно со нашата страст за квалитет, секој твој момент поминат во нашето студио ќе биде исклучителен.

КАКО ДА НЕ ПРОНАЈДЕШ?

Нашата адреса е ул. 11ти октомври 23/2-3 и ние сме лоцирани наспроту Зелен Пазар Скопје, на крстосницата помеѓу   ул. 11ти октомври 23/2-3 and булевар Кочо Рацин. Едноставно, ако си во близина на некоја од следните точки на интерес, тогаш си во близина на КАРПИНО:

  • Парламент на Република Македонија
  • Жена парк Скопје
  • Црвен крст на Република Македонија
  • Градски Трговски Центар (ГТЦ)
  • Плоштад „Македонија“ Скопје

Кога ќе пристигнеш пред зградата ќе го видиш препознатливото лого на КАРПИНО. Ве молиме влезете во зградата и отидете веднаш на 1ви спрат.

ШТО ДОКОЛКУ СИ СО АВТОМОБИЛ?

Ако нешто ги прави нештата поедноставни, тоа се паркинзите. КАРПИНО е лоциран во близина на бројни паркинзи:

  • ГТЦ паркинг
  • Паркинг на бул. Кочо Рацин
  • Паркинг ЗОИЛ
  • Паркинг „Зелен Пазар“
  • Градски паркинг

НИЕ ♥ ДА РАЗГОВАРАМЕ

АДРЕСА

ул. 11-ти октомври 23/2-3
1000 Скопје
Македонија
Забелешка: 1ви спрат

ТЕЛЕФОН

Мобилен: +389 (0) 76 376 376
(исто така достапен на: WhatsApp и Viber)

Офис: +389 (0) 2 551 77 33

Е-ПОШТА

КОНТАКТ ФОРМУЛАР